Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Douwe Bob raakt te water

Nieuws

8 juni 2023, 12:33

Douwe Bob lanceerde donderdag zijn nieuwe single op een bijzondere manier: op een boot door de Amsterdamse grachten. Maar de zanger houdt het niet droog als zijn ludieke actie helemaal misgaat... De beelden zijn in bovenstaande video te zien.

Zoontje

De zanger is net terug uit Spanje waar hij opnames had voor Beste Zangers. Daardoor moest hij de eerste verjaardag van zijn zoontje missen. "M'n prachtige jongen, Elias Lieven, is vandaag 1 jaar geworden!", schreef hij bij een foto van hem, zijn vriendin Anouk en Elias. "Ik kan er helaas niet bij zijn door de opnames voor Beste Zangers. (Wat trouwens te gek wordt) Maar als ik terug ben maken we er een dagje van! Trots op m'n prachtige familie."

Douwe werd eind 2021 en begin 2022 vader van kinderen bij verschillende vrouwen: zoontje Elias (mei 2022), dochter Bobby Lou (december 2021) en dochter Ziggy (december 2021). Bij de aankondiging van de zwangerschap waren hij en Anouk niet samen, maar inmiddels wel. De twee zijn ook verloofd:

Douwe Bob over zijn huwelijksaanzoek
1:34
Douwe Bob over zijn huwelijksaanzoek

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.