Terug

Volg Shownieuws

Douwe Bob was heel gespannen voor huwelijksaanzoek

Nieuws

30 dec 2022, 10:50

Douwe Bob heeft zijn vriendin Anouk eerder deze maand ten huwelijk gevraagd. Shownieuws heeft uitgebreid met de zanger gesproken over dit bijzondere jaar voor hem en alles over zijn huwelijksaanzoek is in de video hierboven te zien.

Anouk is de moeder van zijn zoon Elias, die afgelopen zomer ter wereld kwam. Douwe Bob werd vorig jaar december ook vader van twee andere kinderen. "Het is wat het is", zei de 29-jarige zanger eeder over de unieke situatie. "Ik heb er ook wel veel om gelachen, moet ik zeggen. Er kwamen nogal veel grappen uiteraard. (...) Maar uiteindelijk heb je het wel over mensenleventjes en ik wil gewoon een goede vader zijn."

De zanger verzekerde dat er voorlopig geen andere kinderen meer komen. "Het is nu wel even welletjes. Maar ik ben heel blij en heel gelukkig met de kids."

Alles over binnenlandse- en buitenlandse sterren, royalty en crime zie je dagelijks rond 23:00 uur in Shownieuws. Hieronder is de meest recente uitzending te zien:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.