Terug

Volg Shownieuws

Dua Lipa en Mick Jagger duiken samen de studio in

Nieuws

26 nov 2022, 22:32

Dua Lipa lijkt een nieuwe samenwerking in petto te hebben. Op Instagram deelt de zangeres twee foto's waarop te zien is dat ze met Rolling Stones-frontman Mick Jagger in de studio zit.

"Sweeeet week", schrijft de 27-jarige Britse bij de foto's. Op één van de plaatjes zitten de twee naast elkaar op de bank, op de andere zijn twee polaroids van hen samen te zien. Die liggen, samen met een Rolling Stones-plectrum, uitgestald op opnameapparatuur.

Lipa en Jagger hebben nog niets officieels gemeld over de samenwerking. Gezien de reacties lijken fans in ieder geval enthousiast te zijn. "Wow, je bent met Mick", zegt iemand. "Episch! Legendes!", reageert iemand anders.

Stones-fan Cor

Afgelopen zomer maakt heel Nederland kennis met Cor op het moment dat Shownieuws-verslaggever Thom Goderie haar spreektWat was de vrouw teleurgesteld toen bekend werd gemaakt dat The Rolling Stones hun concert in de ArenA afbliezen na een positieve coronatest van Mick Jagger.

Vrouw woest om afgeblazen Stones-concert: 'Ik ga in het vervolg naar Frans Bauer, die is altijd gezond!'
1:14
Vrouw woest om afgeblazen Stones-concert: 'Ik ga in het vervolg naar Frans Bauer, die is altijd gezond!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.