Terug

Volg Shownieuws

Echte Gooische Moeder open over depressie

Nieuws

29 mrt 2024, 21:59

In een moedige stap heeft Gooische moeder Leslie (zie video) een onthulling gedaan die haar volgers verraste. Op haar sociale media deelde ze haar persoonlijke reis met antidepressiva, wat ze beschreef als één van de spannendste en tegelijkertijd meest bevrijdende momenten in haar leven...

"Jarenlang was ik tegen antidepressiva... Als je mij nu vraagt waarom ik er tegen was kan ik dat eigenlijk niet eens beantwoorden. Een taboe? Bang voor de werking? Bang voor jullie reacties?" deelde Leslie in haar bericht.

Levensveranderend

Na talloze pogingen om zich beter te voelen door middel van therapieën variërend van psychologische behandelingen tot alternatieve geneeswijzen, kwam Leslie op een punt waarop ze geen uitweg meer zag. Op dat moment besloot ze haar mening over medicatie te heroverwegen en begon ze met antidepressiva. Deze stap bleek levensveranderend voor haar te zijn.

"Ik ben toen toch begonnen met medicatie. Iets wat voor mij mijn leven heeft veranderd. In mijn boek vertel ik er veel over en wat het voor mij heeft gedaan," deelde Leslie.

Tekst gaat verder onder Instagram-post...

Uniek

Leslie benadrukt dat haar verhaal niet bedoeld is als medisch advies, maar eerder als een persoonlijk relaas om anderen te inspireren. Ze erkent dat ieder individu uniek is en dat het belangrijk is om te luisteren naar wat voor hen goed voelt.

"Elk lijf en elk persoon is anders. Het blijft vooral belangrijk dat je doet wat zelf goed voelt. Dat het mijn redding is geweest weet ik wel zeker," verklaarde Leslie.

Bo Wilkes en Kimberly Bosman uit Gooische Moeders lieten zich afgelopen jaar in een exclusief interview met Shownieuws weten wat een vrouw typisch Goois maakt. Wat zit er bijvoorbeeld in de handtas van een Gooische vrouw? Zie video hieronder...

Echte Gooische Moeders Kimberly en Bo over het nieuwe seizoen
6:53
Echte Gooische Moeders Kimberly en Bo over het nieuwe seizoen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.