Terug

Volg Shownieuws

Edwin Spee reageert op kritiek nieuwe liefde

Nieuws

5 nov 2021, 19:50

Edwin Spee - de man van de eerder dit jaar overleden Bibian Mentel - is weer gelukkig in de liefde. Alleen hebben sommige mensen daar een sterke mening over, zo is te zien in de video bovenaan deze pagina. In de Margriet reageert hij nu op de kritiek.

Eind september maakt Edwin zijn verliefdheid met Mandy wereldkundig. "Maar naast de duizenden felicitaties zijn er natuurlijk ook een aantal mensen die vinden dat het te vroeg is dat de man van Bibian Mentel nu alweer verliefd is", schrijft hij in het tijdschrift.

'Ruimte voor een lach'

Voor velen misschien te vroeg, maar voor Bibian waarschijnlijk te laat, laat Edwin vervolgens weten. "Niets zou haar gelukkiger maken dan de wetenschap dat er naast tranen ook weer ruimte is voor een lach."

Onlangs vertelde Edwin aan Shownieuws al waarom hij zo snel zijn nieuwe liefde wereldkundig maakte. Je ziet het in de video hieronder.

Hierom maakte Edwin zijn nieuwe liefde openbaar
1:35
Hierom maakte Edwin zijn nieuwe liefde openbaar

(bron foto: Instagram / Edwin Spee)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.