Terug

Volg Shownieuws

Einde carrière voor Sieneke na heftig nieuws?

Nieuws

19 aug 2024, 14:55

Eerder deze maand werd het huis van de ouders van Sieneke beschoten (zie video). Een volgende hoofdstuk in het turbulente levensboek van de zangeres, wiens carrière inmiddels op het spel staat. Dat schrijft De Telegraaf maandag.

De afgelopen maanden werd er ook al volop geschreven over de vechtscheiding waarin Sieneke verwikkeld is met ex-man Jan, die haar beschuldigt van vreemdgaan (zie video hieronder). In de ochtendkrant wordt nu gekopt: "Staat Sienekes showbizz-carrière op het spel? Ze heeft het imago van het lieve, onschuldige zangeresje."

Het medium vervolgt: "Een vechtscheiding, een dreigende uithuiszetting en een kleine twee weken geleden nog een beschieting op de woning van haar ouders overschaduwen momenteel het leven van de, zo wordt aangenomen, sympathieke zangeres."

Tekst gaat verder onder de video.

Ex-man Sieneke haalt keihard uit naar de zangeres
2:17
Ex-man Sieneke haalt keihard uit naar de zangeres

Beschieting huis ouders

Sieneke benadrukte zelf in een reactie dat ze niet weet waarom de kogels op het huis van haar ouders zijn afgevuurd, maar over die verklaring bestaan voorzichtige vraagtekens in de krant. "Zes jaar geleden werden haar opa, haar broer en een oom gearresteerd, nadat in Nijmegen een drugslab was opgerold (zie video hieronder). Sieneke houdt haar kaken stijf op elkaar. Ook herhaaldelijke verzoeken van Privé om een reactie bleven tot dusver zonder resultaat."

Een collega-artiest, die anoniem wil blijven, vreest voor de carrière van Sieneke. "Sieneke is geliefd bij een groot publiek. Ze heeft het imago van het ’lieve, onschuldige zangeresje’. Mensen raken vertederd door haar en haar liedjes. Verhalen over een criminele familie, die al dan niet waar zijn, horen daar niet bij. Het zou haar populariteit en daardoor ook werk kunnen kosten. Misschien weet ze waar de verhalen vandaan komen, maar doet ze haar ouders pijn door er ook maar iets over te vertellen. Sieneke zit tussen twee vuren in. Ze is in deze situatie niet te benijden."

Tekst gaat verder na de video.

Verdachten drugslab blijken opa, oom en broer van Sieneke
1:29
Verdachten drugslab blijken opa, oom en broer van Sieneke

Drugs

De familie van Sieneke werd in het verleden in verband gebracht met het produceren van drugs. In 2018 werden haar opa, oom en broer aangehouden tijdens de ontmanteling van een drugslab.

Sieneke stelde destijds 'niet verantwoordelijk te zijn voor wat andere mensen doen'. "Ik word aangekeken op dingen waar ik niks mee te maken heb", zei de zangeres.

Bekijk in de video hieronder hoe Sieneke reageerde op de drugsrel.

Sieneke laat van zich horen na drugsrel
1:01
Sieneke laat van zich horen na drugsrel

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.