Terug

Volg Shownieuws

Gescheiden Sieneke gaat helemaal los

Nieuws

28 juni 2024, 21:48

Vorige zomer maakte Sieneke bekend te gaan scheiden van Jan (zie video). Hoewel ze nog niet op zoek is naar een nieuwe partner, gaat de zangeres wel graag op stap.

Het lijkt erop dat Sieneke haar gemiste jaren inhaalt. "Ik ga nu vaak met vriendinnen uit. Wanneer ik in het weekend een dag vrij ben, en de kinderen zijn bij hun vader, dan vind ik het echt hartstikke leuk om een avondje weg te gaan. Voor mij is dat een hele nieuwe wereld. Ik deed dat nooit", laat Sieneke weten aan Party. Aangezien de zangeres al sinds haar zeventiende optreedt, heeft ze nooit genoten van het uitgaansleven. "Ik ga nu alles inhalen, denk ik.

Daarnaast lijkt Sieneke ook een geheel nieuwe look te hebben. Sieneke die bekend staat om haar donkere lokken, heeft nu wat lichtere plukken. "Ik dacht ik wil wat meer leven in de brouwerij."

Breuk

Sieneke en Jan en zijn uit elkaar gegaan na een huwelijk van 10 jaar. De twee zouden niet vredig uit elkaar gegaan zijn en er zou een enorme vechtscheiding zijn geweest. Bekijk onderstaande video voor meer hierover.

Ex-man Sieneke haalt keihard uit naar de zangeres
2:17
Ex-man Sieneke haalt keihard uit naar de zangeres

Verhouding met andere zanger

Volgens Jan zou Sieneke het erg gezellig hebben gehad met andere mannen, waaronder een bekende zanger. Bekijk onderstaande video voor meer hierover.

Heeft Sieneke een verhouding met deze zanger?
2:36
Heeft Sieneke een verhouding met deze zanger?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.