Terug

Volg Shownieuws

Emotionele Rogier Smit deelt helse pijn

Nieuws

31 mrt 2022, 13:53

Deze week wordt Rogier Smit afgevoerd naar het ziekenhuis. Gelukkig is de tv-personality weer thuis, maar aan de foto's te zien die hij deelt, moet hij nog flink herstellen.

De ex van Frank Jansen struikelt afgelopen dinsdag over een stoeprand. Hij komt zo lelijk te recht dat zijn knie breekt, zo vertelt Bart Ettekoven in de video bovenaan deze pagina.

Rogier vergaat van de pijn, letterlijk en figuurlijk. Op Instagram deelt hij namelijk een foto van zijn dikke gewricht, maar ook zijn hart doet zeer. De romance met zijn Italiaanse lover is namelijk voorbij, daarom schrijft hij onder het kiekje van de knie: "Eerst een gebroken hart, nu een gebroken knie."

Date met Frank

Eerder deze maand zou Rogier nog op date gaan met Frank. De twee exen zouden voor het programma Eating With My Ex: Going Dutch van Discovery+ samen gaan dineren.

Frank en Rogier gaan op date
1:04
Frank en Rogier gaan op date

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.