Terug

Volg Shownieuws

Emotionele Samantha reageert op 'gemeen spel' in De Verraders

Emotionele Samantha reageert op 'gemeen spel' in De Verraders

Nieuws

25 apr 2021, 11:46

Samantha Steenwijk heeft gereageerd op de felle kritiek die ze zaterdagavond kreeg voor het spelen van een 'smerig spel' in De Verraders. 'Verrader' Samantha gooide voor de tweede keer op rij een Verrader-collega eruit, tot grote irritatie van de kijker.

Op Instagram post ze bij bovenstaande video: "Lieve mensen, met pijn in mijn hart moest ik dit spel zo spelen. Ik heb nooit mijn bondjes bij de getrouwen willen verbreken, dan had ik hun moeten verraden en ik wilde hun nu juist trouw blijven. Zij waren mijn eerste ‘partners in crime’. Lieve Holly Brood, ik hou van je en gelukkig weet je dat dit niks persoonlijks was. #Mindfuck #DeVerraders."

Samantha werd middenin het seizoen, na het vertrek van Diederik, verkozen tot Verrader. Samen met Holly Mae Brood en Kees Boot vormde zij een drietal Verraders, die als doel hebben samen één voor één de Getrouwen eruit te werken. Samantha werkte vorige week echter mee aan het vertrek van haar 'collega' Kees en deze uitzending moest Holly - mede door Samantha - het veld ruimen.

Nieuwe rol

Een blik op Twitter leert dat veel mensen deze verradende Verrader geen leuke twist vinden. "Samantha verknalt het hele concept van De Verraders. Zó slecht dit!" schrijft iemand bijvoorbeeld. "Als ik eerlijk ben, vind ik het echt minder leuk sinds Samantha Verrader is. Ze heeft niet 1x echt geprobeerd om voor de Verraders te spelen", tweet een ander.

Kijkers laten weten dat hun kijkplezier flink is afgenomen sinds Samantha haar nieuwe rol kreeg toebedeeld. "Ik vond de teamspirit van Holly, Kees en Diederik wel een stuk leuker dan de 'je eigen hachje redden' strategie van nu." Er moet wat veranderen, aldus deze kijker. "Ik denk dat de opzet volgend seizoen wel wat zal worden veranderd. De twist met een extra verrader werkt niet echt." Hieronder een aantal tweets:

Verraders verraden

In RTL Boulevard legde Samantha al vlak na haar aanstelling als Verrader uit waarom ze haar collega's zou gaan verraden. "Verrader zijn betekent kneiterhard liegen. Ik ben de slechtste leugenaar van Nederland, van de wereld. Dus ik moest die rol een beetje proberen te ownen. Dat kan je niet van de ene op de andere seconde. Zeker niet als je geen actrice bent."

Eigenlijk vertelde ze toen al waarom ze Kees en Holly eruit zou stemmen. "Tegelijk weet je ook dat die twee verraders al bijna een week met elkaar optrekken. En dat je geen schijn van kans maakt om het programma te winnen. Dus wat moet je dan gaan doen? Snijden in eigen vlees, zoals ze dat noemen."

(foto: Instagram Samantha Steenwijk / RTL / De Verraders)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.