Terug

Volg Shownieuws

Wat?! Vader gaf Shani op voor Ex on the Beach

Wat?! Vader gaf Shani op voor Ex on the Beach

Nieuws

11 mei 2021, 13:47

Het nieuwe seizoen van Ex on the Beach is misschien wel het heftigste ooit. En dat is mede te danken aan deelnemer Shani, die onthult dat het haar vaders idee was om mee te doen aan het programma...

De 23-jarige Vlaamse heeft het hart op de tong en gaat geen confrontatie uit de weg. Zo was in de laatste aflevering van het programma te zien dat ze mede-deelneemster Lesley in de haren vloog.

Ouders

De meeste deelnemers van het programma moeten er niet aan denken dat hun ouders meekijken. Maar het was juist het idee van Shani's vader om haar op te geven voor het programma dat draait om seks, ruzies, exen en drama.

Dit onthult hij in Ex On The Beach: Meekijken Met. "Shani is de perfecte persoon om dit te doen... Puur drama", onthult haar vader. "Shani is met drama geboren."

Opgeven

Shani was er niet van op de hoogte dat haar vader haar opgaf. "Eerst wist ik het gewoon ook helemaal niet. Ik kreeg gewoon een email dat ik naar de casting moest komen. Dus ik dacht: wat is dit nu weer?"

Gelukkig vond de 23-jarige tattoo-artiest het een leuk idee van haar vader. Ook Shani's moeder werd niet betrokken bij het plan. "Maar ik ben er wel akkoord mee", laat zij weten.

Beeld: MTV Ex on the Beach

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.