Terug

Volg Shownieuws

Heftig: EOTB-Lesley naar het ziekenhuis na incident met Shani

Heftig: EOTB-Lesley naar het ziekenhuis na incident met Shani

Nieuws

22 juni 2021, 17:21

Lesley Versprille, die bekend is van Ex on the Beach, is in het ziekenhuis beland na een incident met mede-deelneemster Shani van Hoey.

Dit maakt de reality-ster bekend op Instagram. De afgelopen dagen verscheen zij op social media met duidelijke verwondingen in haar gezicht. Dinsdag onthult Lesley dat dit het gevolg is van een incident met Shani.

Incident

In de video bovenaan de pagina legt Lesley uit wat er is gebeurd. "Ik wil hier niet teveel aandacht aan besteden, maar ik ga jullie het verhaal even kort uitleggen. Dit weekend was ik samen met alle originals (mede-deelnemers Ex on the Beach, red.) op een feestje. Tijdens een opdrachtspelletje kregen Shani en ik de opdracht om een voedselgevecht met elkaar te houden. Tijdens dat voedselgevecht heeft zij, zoals ze zelf zegt 'per ongeluk' een stenen schaaltje in mijn gezicht gegooid."

Lesley ging vervolgens naar het ziekenhuis om de verwondingen in haar gezicht te laten behandelen. "En dit is dus geplakt in het ziekenhuis, vandaar dat de pleisters er nog overheen zitten. Verder gaat het weer goed met mij, ik hoop dat het litteken mee gaat vallen. Maar dat zien we vanzelf wel. Dus dat is het verhaal achter de wond op mijn gezicht."

Ruzie

Het is niet de eerste keer dat Shani en Lesley een aanvaring met elkaar hebben. In Ex on the Beach was te zien dat Shani Lesley na een fikse ruzie in de haren vloog.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.