Terug

Volg Shownieuws

EOTB-Jørney zwanger van haar tweede kindje

Nieuws

2 jan 2023, 13:56

Jørney Hendrikx, die je zult kennen door haar deelname aan Ex on The Beach is weer in verwachting. Dit heugelijke nieuws deelde de realityster op haar Instagram.

Bij een video waarin ze laat zien dat ze naar haar eerdere zwangerschap weer helemaal fit is, onthult ze daarnaast dat ze weer in verwachting is van een tweede kindje. Het is niet duidelijk wie de vader van haar tweede kindje is. Bij de video schrijft ze: "We wensen jullie een gelukkig nieuwjaar."

 Dochter Aliyaah 

Jørney kreeg dochter Aliyaah samen met Odim, die ze leerde kennen in Ex on the Beach. Helaas hield hun relatie geen stand, dit omdat Odim meerdere keren vreemd ging....

Eerder waren Jørney en Odim, bekend van het programma Ex On The Beach te zien  in het programma Eating With My Ex: Going Dutch, een programma waarin exen hun stukgelopen relatie analyseren. En Jørney en Odim mogen dan misschien geen setje meer zijn, wel deden ze er alles aan om zo liefdevol mogelijk met elkaar om te blijven gaan. Zó liefdevol dat ze een tweede kindje niet uitsloten. Zie er alles over in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.