Terug

Volg Shownieuws

Expeditie Robinson-kijkers vallen over 'eilandje wisselen'

Nieuws

10 sep 2021, 11:49

Donderdagavond was de vierde aflevering van Expeditie Robinson te zien op RTL 4. Waar ze normaal veel lof krijgen voor het avonturenprogramma, vielen de kijkers dit keer over het verloop van de eerste paar afleveringen.

Er is tot nu toe namelijk nog niemand naar huis gestuurd en daar vinden de Expeditie Robinson-kijkers iets van: "Zo, als er telkens niemand écht naar huis hoeft wordt het een aardig lange expeditie," schrijft een kijker op Twitter.

"Ga over 6 weken wel weer Expeditie Robinson kijken. Dan zit iedereen er nog in, alleen zijn alle teams door elkaar gehusseld", reageert iemand anders.

Dat de fans gefrustreerd zijn kun je wel stellen. "Nee toch, gaat er nog een keer iemand uit of blijven ze het hele jaar eilandje wisselen?"

"Wanneer gaat er eens een kandidaat echt naar huis in plaats van alleen maar naar 'afvallers eiland', 'tweede kans eiland' of 'oud deelnemers eiland'? Zo snap ik wel dat je een serie een aantal maanden kan laten draaien" plaatst iemand anders in een Tweet.

Benieuwd wanneer er wél iemand uitgaat? Expeditie Robinson is elke zondagavond om 20:00 uur en elke donderdagavond om 20:30 uur te zien bij RTL 4.

Kijkersbedrog

PowNed-presentator Dennis Schouten was ook een van de deelnemers dit seizoen. Hij bleef echter niet lang op het eiland en keek met veel verbazing de aflevering van zijn vertrek terug. Er was namelijk spraken van 'kijkersbedrog'.

In de aflevering leek het erop dat Dennis zijn deelname opgaf, maar volgens hem zit de vork anders in de steel. De presentator, die twee jaar geleden een TIA kreeg, ervaarde opnieuw dezelfde klachten toen hij op het eiland was. Vervolgens besloot hij te vertrekken van het eiland.

Wat Dennis zijn reactie hierop is, zie je in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.