Terug

Volg Shownieuws

Fans gaan los om huwelijksbreuk kapper Kim Kardashian: 'De Kardashian-vloek'

Nieuws

14 nov 2023, 16:34

White Lotus-acteur Lukas Gage en haarstylist Chris Appleton zijn na een huwelijk van bijna zeven maanden uit elkaar. Volgens Amerikaanse media heeft Chris een scheiding aangevraagd.

Op social Media gaan fans van Kim Kardashian, die eerder nog een bijzondere tattoo liet zetten (zie video), helemaal los. In de nieuwste aflevering van The Kardashians is te zien dat Kim de bruiloft van haar goede vriend en stylist op de Kardashian-manier aanpakt. Zo zorgt ze onder meer voor een privé-optreden van Shania Twain.

De twee gaven elkaar in april het jawoord in Las Vegas. Kim Kardashian voltrok ook de ceremonie. Dat Lukas en Chris direct na het uitzenden van de aflevering een scheiding aankondigen, levert een hoop reacties op onder de kijkers. Zie hieronder een aantal van de schokkende reacties op X.

Artikel gaat verder onder deze reacties.

'Onoverkomelijke verschillen'

Lukas en Chris hebben nog niet op de breuk gereageerd. De haarstylist heeft "onoverkomelijke verschillen" als reden in de scheidingspapieren opgegeven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.