Terug

Volg Shownieuws

Kim Kardashian steunt Joden na uitspraken van ex Kanye West

Nieuws

24 okt 2022, 22:32

Kim Kardashian heeft op Twitter haar steun uitgesproken voor de Joodse gemeenschap. Dat deed ze naar aanleiding van antisemitische opmerkingen van haar ex-man Kanye ‘Ye’ West. Kanye raakt vaak in opspraak de laatste jaren, meer over de commotie rondom de rapper bekijk je in de video hierboven

"Haatdragende taal is nooit oké of goed te praten", schreef Kim maandag op Twitter. "Ik steun de Joodse gemeenschap en vraag een onmiddellijk einde te maken aan het verschrikkelijke geweld en de haatdragende retoriek tegen Joden."

West, die vier kinderen heeft met Kardashian, is de afgelopen weken veel bekritiseerd vanwege haatzaaiende opmerkingen. Die gingen zo ver dat hij ook tijdelijk geen toegang kreeg tot zijn accounts op social media. Zo beweerde de muzikant dat de vorig jaar overleden George Floyd niet omkwam door verstikking tijdens een politieoptreden, maar overleed door de pijnstiller fentanyl.

Daarnaast verkondigde hij in meerdere interviews antisemitische samenzweringstheorieën. Dat zorgde ervoor dat afgelopen weekend een groep demonstranten in Los Angeles de nazi-groet bracht en een spandoek met de tekst "Kanye heeft gelijk over de Joden" ophing.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.