Terug

Volg Shownieuws

Ferry Doedens en Sylvia Geersen volgen 'fysiek en mentaal loodzware' training

Nieuws

16 okt 2022, 20:12

Ferry Doedens en Sylvia Geersen zijn twee van de in totaal elf bekende Nederlanders die meedoen aan het nieuwe seizoen van Special Forces VIPS. Voor de serie, die vanaf 2 november te zien is bij Videoland, volgen de deelnemers de fysiek en mentaal loodzware training van de Special Forces.

Ook Kaj Gorgels, Henk Grol, Mariska van Kolck, Donny Roelvink, Mark Schaaf, Denzel Slager, Ouassima Tajmout, Marianne Timmer en Thijs Zeeman doen mee.

Eind vorig jaar was het eerste seizoen te zien. Toen volgden onder anderen Giel Beelen, Dave Roelvink en Gaby Blaaser de zware training. Special Forces VIPS is gebaseerd op het internationale format SAS Celebrity: Who Dares Wins.

Bachelorette

Sylvia Geersen gaan we niet alleen zien in Special Forces, we zien haar binnenkort ook als bachelorette. Saillant detail: het model blijkt nog altijd getrouwd in Mexico!

Bachelorette-Sylvia nog altijd niet verlost van ex-man
2:30
Bachelorette-Sylvia nog altijd niet verlost van ex-man

Nieuwe projecten

Waar Ferry Doedens tegenwoordig mee bezig is, zie je in onderstaande video.

Ferry Doedens over zijn aankomende projecten
2:07
Ferry Doedens over zijn aankomende projecten

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.