Terug

Volg Shownieuws

Kijkers- De Slimste Mens woedend op tactiek Mátyás Bittenbinder

Nieuws

3 jan 2023, 15:03

Maandagavond vond er weer een spannende dag-finale plaats bij De Slimste Mens.... Bioloog en presentator Mátyás Bittenbinder ging de strijd aan met hoofdredacteur van de Vogue Yeliz Çiçek.

Maar kijkers hebben alles behalve lovende woorden voor de tactiek van Mátyás ze noemen hem 'onsportief' en 'irritant'

Tijd rekken Kijkers van het programma weten het zeker; Mátyás is tijd aan het rekken. Want na de vraag die de bioloog moest beantwoorden over mosselen, blijft hij net zo lang praten, om een minuut lang aan zet te blijven.... Deze tactiek valt niet in goede aard bij de kijkers.

Ook presentator Philip Freriks valt de gehaaide speltactiek op: "Tacticus, hè", waarop hij reageert: "Nou ja, ik wil dit gewoon weten!" Toch vindt hij hetgeen wat hij gedaan heeft ook een beetje lullig en zegt nog:  “Ik vind het echt schandalig van mezelf.” Kijkers zijn het eens, en vinden het inderdaad erg 'schandalig' van de bioloog. Zo vinden ze het ook oneerlijk dat Mátyás er uiteindelijk met de winst vandoor gaat... Een greep uit de reacties zie je hieronder:

Jasper van Kuijk (46) was de winnaar van het afgelopen seizoen van De Slimste Mens, de in Zweden wonende columnist, vertelt over zijn overwinning. Bekijk de video hierboven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.