Terug

Volg Shownieuws

Frank Jansen over vechtscheiding: 'Ik ben het allang zat'

Nieuws

18 aug 2022, 09:31

Frank Jansen en Rogier Smit staan donderdagochtend weer tegenover elkaar in de rechtbank. Hopelijk komt er nu een definitief einde aan de vechtscheiding en worden de scheidingspapieren eindelijk getekend. "Ik ben het allang zat", vertelt Frank bij aankomst voor de camera van Shownieuws.

Frank laat ook weten dat hij Rogier niet meer heeft gezien en gesproken. "Dit wordt de eerste keer dat ik hem zie", aldus Frank. Zijn hele reactie is in video bovenaan de pagina te zien.

Eerder deze week meldde De Telegraaf dat Rogier alleen wil tekenen als zijn ex akkoord gaat met "10 mille" aan alimentatie per maand. "Hij vindt dat hij daar recht op heeft, omdat hij ’door mij zonder inkomsten is komen te zitten’. Dat is absurd. Als hij wíl, kan hij heel goed in zijn eigen onderhoud voorzien", vertelde Jansen aan de krant.

Frank Jansen vroeg de scheiding na 21 jaar huwelijk aan kort nadat de twee van SBS6 waren overgestapt naar RTL. Omdat de interieurstylisten hun privéproblemen niet konden uitpraten, moesten ze stoppen met samen televisie maken.

Onlangs sprak William Rutten uitgebreid met Frank voor de onlineserie Op de gevoelige plaat:

Frank Jansen op de gevoelige plaat
13:42
Frank Jansen op de gevoelige plaat

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.