Terug

Volg Shownieuws

Gaby reageert op de liefdes uitspraken van haar ex-Danny

Nieuws

24 jan 2023, 17:17

Gaby Blaaser is inmiddels gelukkig in de liefde met Robin, maar haar ex-Danny te zien in Big Brother deed afgelopen week een bijzondere onthulling over Gaby in het programma.

Zo noemde Danny, Gaby 'de liefde van zijn leven' en was hij er kapot van, toen hij erachter kwam dat Blaaser in verwachting was van haar eerste kindje! Zo vertelde Danny in gesprek met zijn huisgenoot Ali : “Ik ben goed gekwetst geweest. Ik was gebroken. Het was echt de liefde van mijn leven." Danny had anderhalf jaar een relatie met Gaby Blaaser. Maar een halfjaar geleden gingen de twee uit elkaar.

Reactie Gaby RTL Boulevard-verslaggever Jamie Trenité vroeg een reactie aan Gaby. Zo vroeg hij: Je ex Danny noemde je, 'de liefde van zijn leven' wat vind jij daarvan?" Waarop Gaby antwoordde: " Soms gaan dingen in het leven anders, ik heb mijn leven en hij heeft zijn leven. En daar laat ik het bij."

In de beelden bovenaan de pagina zie je zwangere Gaby Blaaser, die haar 'babybelly' showt!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.