Terug

Volg Shownieuws

Gerard Ekdom brengt met hilarisch filmpje ode aan Rutte IV

Nieuws

10 jan 2022, 16:30

Maandag 10 januari is er eindelijk een nieuw kabinet gevormd en beëdigd. En Radio 10-dj Gerard Ekdom heeft voor deze beëdiging een speciale hit uitgebracht aan het nieuwe kabinet!

In de video bovenaan de pagina gaat het creatieve en improviserende brein van de radio-dj flink los en dat resulteert in een hilarische compilatie van Mark Rutte en 'zijn' twintig ministers.

Uitgroeiinkje

Kappersbond ANKO is blij dat de nieuwe bewindslieden en koning Willem-Alexander maandag niet op het bordes stonden met versgeknipte en -geföhnde kapsels. De bond had een van zijn leden, een saloneigenares uit Almere, gevraagd met deskundige blik naar de hoofden te kijken.

Kapster Angela uit Almere vertelt: "Het viel me erg mee. We konden goed zien dat de kapsels niet professioneel waren geföhnd. En ook waren hier en daar uitgroeiinkjes te zien." De kappersbranche had de nieuwe ploeg van bewindslieden en de koning eerder al opgeroepen niet met versgeknipte en -geföhnde kapsels op het bordes te gaan staan, nu kapsalons allemaal dicht moeten blijven. "Dat zou een heel slecht signaal zijn naar de kappers", zei een woordvoerder van brancheorganisatie ANKO vorige week.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.