Terug

Volg Shownieuws

Gezin van Jim Bakkum in totale paniek op vakantie: 'Noodgeval'

Nieuws

5 mei 2023, 18:02

Jim Bakkum en Bettina zijn samen met hun gezin op vakantie.... En op die vakantie ontstond er een 'noodgeval'! Bettina liet namelijk het brandalarm afgaan tijdens het koken. Dat leverde totale paniek op bij de kinderen.

Bij een vredige foto van Jim en zijn dochtertje, schrijft Jim het spannende verhaal. Gelukkig is de rust inmiddels wedergekeerd en zo begint Jim dan ook zijn verhaal.

Brandalarm

"De moeder van het gezin was aan het koken in ons appartement, met een niet lekker werkend afzuigsysteem en pannen waarvan de anti-aanbaklaag ook niet meer echt aanwezig was, dus: rook, dus: volledig blauw appartement", schrijft Jim. En daar ging het brandalarm dus van af... De kinderen raakte in totale paniek, want het brandalarm ging enorm hard af.

HELE HOTEL

Blijkbaar ging het brandalarm niet alleen in hun kamer af, maar ook in die van het 'HELE HOTEL'. Wat heel wat telefoontjes opleverde van onbekende: 'Wat is er aan de hand'. Waar Jim over schreef: "En dat allemaal omdat de gebakken piepers bij de familie Bakkum zwart aan de onderkant werden."

Nooit saai

Jim kijkt niet raar op van het 'noodgeval 'en schrijft daarover: "We zeggen het zo vaak tegen elkaar, maar het is echt zo in ons gezin: NEVER A DULL MOMENT. We zijn de grootste flapdrollen, niets gaat perfect, maar toch denk ik dat we als ouders niet meer liefde zouden kunnen geven. ‘Ja lieffie, dat was een noodgeval, en álles is helemaal goed, niets aan de hand’. Hoofdje op mijn borst. Ruikend aan haar heerlijke kruintje ben ik dolgelukkig. In een blauw huis.”

Eerder deelde Jim nog een 'lifehack' met zijn volgers... Die beelden zie je in de video bovenaan de pagina.

(Bron: Instagram/Jim Bakkum)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.