Terug

Volg Shownieuws

Gio en vriendin onthullen geslacht baby: 'Wilden een jongen'

Nieuws

12 juli 2024, 20:27

Gio Latooy en zijn vriendin Lynn Hermanussen hebben op bijzondere wijze het geslacht van hun baby onthuld. Tijdens een intiem moment, waarbij de taart werd aangebroken met twee champagneglazen, ontdekte ze dat ze een jongetje verwachten.

"Precies wat we wilden", vertelden ze later. In de video zijn de beelden van het bijzondere moment te zien. Het stel zit vol vreugde en emotie.

Eerder hadden Lynn en Gio hun fans al verblijd met het nieuws van de zwangerschap. Dit deden ze met een ontroerende foto op het strand, waarop ze samen de echo vasthielden. Deze aankondiging werd met veel enthousiasme en liefde ontvangen door hun volgers. Gio en Lynn kijken vol verwachting uit naar de komst van hun zoon en delen deze fantastische reis graag met hun fans.

Kinderwens

Eerder was het stel al openhartig over hun kinderwens. Hij zei toen: "Het is wel grappig. Lynn en ik hebben echt precies hetzelfde toekomstbeeld en we willen hetzelfde. We willen sowieso voorlopig nog in dit huis blijven wonen. En daar in principe ons eerste kind krijgen, maar daarna willen we ook heel graag zelf een huis bouwen."Ook bespraken ze over een mogelijke erfelijke ziekte die hun wens in de weg kon zitten. Deze beelden zie je in de video hieronder terug.

Gio Latooy speelt open kaart
4:21
Gio Latooy speelt open kaart

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.