Terug

Volg Shownieuws

Grote eer voor Jutta Leerdam

Nieuws

7 dec 2023, 23:01

Donderdagavond werd de Media 100 bekend gemaakt. Dat is de jaarlijkse lijst van de honderd meest invloedrijk mensen in de Nederlandse media. Jutta Leerdam, die onlangs een grote nieuwe liefdesstap zette (zie video), is dit jaar de hoogste nieuwkomer in deze lijst...

De schaatsster is binnengekomen op de 38e plaats van de lijst. De lijst kent dit jaar in totaal vijftien nieuwkomers. Naast Leerdam gaat het om onder anderen schrijver Rutger Bregman en voormalig SBS-directeur Tina Nijkamp. De Media100 wordt vastgesteld na onderzoek van onderzoeksbureau MediaTest. Voor het onderzoek zijn meer dan 50.000 professionals uit media en marketing uitgenodigd.

Lastige overwinning

Onlangs haalde Jutta Leerdam goud op de 1000 meter, maar ze kon van die overwinning niet echt genieten. Jutta was met een tijd van 1.14,57 de snelste op de 1000 meter. Ze versloeg in haar rit de Amerikaanse Brittany Bowe, nadat ze eerder op de dag had gezien dat haar eerste 500 meter in de wereldbeker mislukte.

Zware week

Na de wedstrijd gaf de wereldkampioen aan dat ze, vanwege familieomstandigheden, met haar gedachten ergens anders was. "Iets met gezondheid, wat niet goed gaat in m’n familie”, vertelde ze bij de NOS.

"Het was een lastige dag, maar ik ben blij dat ik gewonnen heb. Met de stress en spanning erbij is het niet heel fijn. Ik heb echt een heel zware week gehad. Ik sta telkens op het punt van huilen en ga dan weer door. Voordat ik hierheen kwam, heb ik me wel afgevraagd wat ik hier kom doen. Maar als ik hier niet had gepresteerd, had ik me ook slecht gevoeld."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.