Terug

Volg Shownieuws

Guido Weijers deelt verdrietig nieuws

Guido Weijers deelt verdrietig nieuws

Nieuws

13 jan 2022, 12:08

Guido Weijers is in diepe rouw. Zijn goede vriend Ismaël Lotz, de Groningse filmmaker met wie hij heel veel heeft samengewerkt, is op 46-jarige leeftijd overleden. Lotz had longkanker.

Op Instagram staat de cabaretier stil bij het overlijden van Ismaël. Zo schrijft Guido: "Het was te kort… dank voor alle mooie herinneringen lieve vriend. #lotzoflove  #lotzleeftinharten. Het samenwerken was altijd een feest. (De Oudejaarsconferences 2014, 2017 en 2020, Gabbers in Ziggodome 2015 en 2016, backstagemovies 2015, 2016 en 2017, twee speelfilms in 2013 en 2017 en nog wat social media projecten). Maar vooral bedankt voor de waardevolle vriendschap, de wandelingen, de kleedkamergesprekken, medicinale drugs, je warmte, de oprechte woorden en prachtige beelden. Dank voor alles vriend. Klote-ziekte, mooi mens… lotzleeft.nl."

Ook op de Instagram-pagina van de filmmaker wordt er met verslagenheid gereageerd door onder meer zangeres Iris Kroes en zanger Bo Saris.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.