Terug

Volg Shownieuws

Opgeknapte Hans Kazàn: 'Een ziek mens wil maar één ding'

Nieuws

23 mrt 2022, 15:49

Hans Kazàn is een flinke poos ziek geweest. De opgeknapte illusionist vertelt woensdag in gesprek met Shownieuws op emotionele wijze dat hij 'weer gelooft in het leven'.

"Eén ding, het allerbelangrijkste, die ik in de afgelopen tijd erbij geleerd heb: een gezond mens wil wel 100 dingen, maar een ziek mens, wil maar één ding; beter worden...", laat Hans Kazàn weten in gesprek met Shownieuws.

De illusionist kampte de voorbije weken voornamelijk met braakneigingen en produceerde ook veel maagzuur. "Na veel onderzoek was ik heel intolerant voor een bepaald medicijn dat ik eigenlijk al heel lang krijg. Maar dat medicijn hebben ze dus ogenblikkelijk geskipt."

En wonder boven wonder was Hans ineens aan de betere hand. "Toen ze erachter kwamen wat het was, en het zomaar als bij magic werd gestopt, toen dacht ik echt 'wauw nu gaat echt de hemel open. Nu geloof ik weer in het leven'. Voor die tijd was het een beetje moeilijk", aldus een opgeluchte Kazàn.

Weer thuis

En Hans Kazàn is dus sinds maandag weer thuis. Hij lag lang in het ziekenhuis, maar kon maandagavond eindelijk weer in zijn eigen bed slapen. De 69-jarige illusionist werd twee weken geleden opgenomen in een Spaans ziekenhuis.

Hans Kazàn is weer thuis
1:34
Hans Kazàn is weer thuis

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.