Terug

Volg Shownieuws

Temptation-Rodanya opgelucht na cosmetische ingreep: 'Ik leef nog'

Nieuws

5 feb 2022, 16:05

Rodanya Kelsey deed in 2019 mee aan het realityprogramma Temptation Island. Ze wilde samen met haar vriend Morgan Cyriel haar relatie destijds testen. Maar dat verliep niet helemaal vlekkeloos. Net als haar cosmetische ingreep, vertelt ze op Instagram.

Rodanya laat, zoals hieronder te lezen valt, via haar Instagram-stories weten dat de ingreep anders is verlopen dan vooraf gehoopt. "Ik leef nog", begint ze. "De operatie is gelukkig goed gegaan, ondanks ik uiteindelijk toch meer complicaties had dan verwacht en zo ook de operatie langer duurde dan normaal. De pijn gister was echt verschrikkelijk, maar nu is het wel te doen".

Hoewel ze niet zit te wachten op het resultaat, gaat ze deze tóch delen met haar volgers. "Zodra ik weg ben uit het ziekenhuis, laat ik jullie de status van mijn enge gezicht nu zien", besluit ze met een emoticon met traanoogjes.

Bevalling

Rodanya beviel twee jaar geleden van haar zoontje Levay Ace. Op Youtube deelde de destijds 21-jarige realityster twee video’s met daarin de details rondom deze bevalling. In de video bovenaan de pagina zijn deze details nog eens terug te kijken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.