Terug

Volg Shownieuws

Humberto Tan en Matthijs van Nieuwkerk samen naar Parijs?

Nieuws

20 juli 2024, 11:39

Matthijs van Nieuwkerk zou de RTL-talkshow vanaf de Olympische Spelen in Parijs aanvankelijk samen met Humberto Tan presenteren. Door een verschil van inzicht over de invulling van het programma besloot Humberto het programma aan Matthijs over te laten. Dat vertelt Humberto zaterdag in De Telegraaf.

"RTL wilde ooit dat Matthijs en ik het samen zouden presenteren, maar we hadden andere ideeën over de invulling. Toen heb ik gezegd dat Matthijs het gewoon alleen moest gaan doen. Dat vond ik echt prima", vertelt Humberto, die de show door het opschorten van de samenwerking tussen Matthijs en RTL en diens latere vertrek bij de zender, vanaf maandag alsnog presenteert. Eerder werd gedacht dat Humberto enkel de vervanger was van Matthijs, zie video.

"Uiteindelijk is het anders gelopen. Nee, daar voel ik me zeker niet schuldig over. We hebben er ook geen contact meer over gehad. Stel je voor dat Joey Veerman bij het EK niet speelt en Xavi Simons wel. Het zou toch wat zijn als Simons dan zegt: 'Joey, gaat het wel?' Je gaat gewoon het veld op."

Commissie-Van Rijn

Matthijs heeft onlangs de aangekondigde samenwerking met RTL verbroken. Eerder was die al voor onbepaalde tijd uitgesteld na de publicatie van het rapport van de Commissie-Van Rijn, waarin uitgebreid werd teruggekeken op wangedrag bij De Wereld Draait Door, dat Matthijs vijftien jaar presenteerde.

Tekst gaat verder onder de video.

Matthijs van Nieuwkerk en RTL gaan niet samen verder
5:37
Matthijs van Nieuwkerk en RTL gaan niet samen verder

"Ik hoop dat hij vindt wat hij zoekt. Ik gun hem alle goeds", zegt Humberto over het vertrek van Matthijs bij RTL. "Wat mij betreft, zou hij weer een talkshow kunnen presenteren. Als mensen niet kijken, is dat ook een antwoord. Maar hij heeft geen strafbaar feit gepleegd. Zelfs al was dat wél het geval, dan verdient hij een tweede kans."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.