Terug

Volg Shownieuws

Rogier cancelt date met ex Frank

Nieuws

19 mrt 2022, 14:36

Het leek zo'n mooi idee; Frank en Rogier weer op date. Maar het feest gaat niet door, want Rogier heeft afgezegd. Dat vertelt hij aan de website Bekende Buren.

De twee exen zouden voor maandag het programma Eating With My Ex: Going Dutch van Discovery+ samen gaan dineren, zo is te zien in de video bovenaan deze pagina. Hierin zullen zij ook hun gestrande huwelijk bespreken en alles zou worden gefilmd.

Maar Rogier heeft er nog eens goed over nagedacht. "Ik vind dat ik het niet kan maken tegenover mijn nieuwe grote liefde. Ik sta er gewoonweg niet achter om te daten met Frank."

Volgens Rogier er ook nog een andere reden, maar daar laat hij zich niet over uit. "Ach, voor het geld hoefde ik het überhaupt niet te doen. Frank zal het wel jammer vinden, maar het is niet anders."

Het hele verhaal is te zien in de video bovenaan deze pagina.

Beëindiging contract

Vanwege hun vechtscheiding verbrak RTL de samenwerking met het tv-duo: "Door persoonlijke omstandigheden is het voor Frank en Rogier niet meer mogelijk om als duo de succesvolle programma’s te presenteren bij RTL die ze voorheen deden", was te lezen in het statement over het voormalig tv-duo. "Daar heeft RTL alle begrip voor, maar daarmee komt nu een einde aan de vaste samenwerking. De beëindiging is in harmonie besloten en alle partijen kijken terug op een bewogen tijd die niettemin mooie televisie heeft opgeleverd."

De geruchten gingen al langer dat het contract van Frank en Rogier met RTL was beëindigd. Eind november vertelde Evert Santegoeds in Shownieuws dat RTL toen niet op deze geruchten wilde reageren.

'RTL beëindigt contract Frank en Rogier'
1:36
'RTL beëindigt contract Frank en Rogier'

Frank liet in die periode aan Shownieuws al weten dat hij ondanks de vechtscheiding open staat voor meer contact tussen de twee: "Er is nog veel irritatie en dat is jammer, dat moet gauw slijten." Zijn hele reactie is hieronder te zien.

Zo is het contact nu tussen Frank en Rogier
0:29
Zo is het contact nu tussen Frank en Rogier

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.