Terug

Volg Shownieuws

Verdrietig nieuws voor Frank Jansen

Verdrietig nieuws voor Frank Jansen

Nieuws

11 feb 2022, 16:26

Een verdrietige dag voor Frank Jansen. De realityster heeft vrijdag bij de kist afscheid genomen van zijn oudste broer Hans.

"Hij was echt de padre familias (de vader van de familie red.) en regelde alles. Hans stond vol in het leven", vertelt Frank tegenover Shownieuws.

Donderdag heeft Frank nog met hem gesproken en oude herinneringen opgehaald. Hij wist al een tijdje dat het niet goed ging met zijn bijna 91-jarige broer. "Een tijd geleden is er prostaatkanker geconstateerd, met uitzaaiingen naar de botten. En naarmate de tijd vorderde was hij naar eigen zeggen helemaal op en koos hij donderdag voor euthanasie".

Om de pijn wat te verzachten zijn ze vrijdag met z'n allen bij elkaar gekomen. "We hebben vandaag taart gegeten en champagne gedronken. Iets dat mijn broer graag had gewild. Al met al een waardig afscheid van onze padres familias", besluit de verdrietige Frank Jansen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.