Terug

Volg Shownieuws

Humberto Tan heeft grote primeur

Nieuws

10 aug 2024, 08:24

Minister-president Dick Schoof (zie video) geeft op zaterdag zijn eerste televisie-interview. Dat doet hij in Humberto à Paris op RTL 4. Vanuit Parijs blikt Dick terug op de eerste veertig dagen van zijn premierschap.

Humberto vraagt Dick naar zijn plannen voor het land, maar ook naar zijn persoonlijke interesses. Zo praten de twee uitgebreid over Schoofs passie voor sport. De premier kijkt volgens Tan met name uit naar de marathon, waaraan de Nederlandse Sifan Hassan meedoet.

De Olympische Spelen duren nog tot en met 11 augustus. De premier ontvangt de Nederlandse medaillewinnaars dinsdag voor een huldiging in de Glazen Zaal in het centrum van Den Haag. Later gaan de sporters naar koning Willem-Alexander op Huis ten Bosch.

Koning en koningin

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima blijven genoten zelf vorige week nog van het succes van de Nederlandse sporters op de Olympische Spelen in Parijs (zie video hieronder). Het koningspaar heeft onder meer felicitaties gestuurd naar zwemster Sharon van Rouwendaal en de hockeymannen die vorige week allebei goud wonnen.

Koninklijke familie aanwezig bij de Olympische Spelen
7:54
Koninklijke familie aanwezig bij de Olympische Spelen

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.