Terug

Volg Shownieuws

Humberto Tan onder vuur: 'Takkeherrie'

Nieuws

23 juli 2024, 14:02

RTL erkent dat het geluid in de eerste uitzending van de talkshow Humberto à Paris op RTL 4 (zie video) maandagavond "niet perfect" was. Een woordvoerster van de zender laat desgevraagd weten dat eraan gewerkt wordt.

"Het was de eerste uitzending; we zijn blij met de sfeer in het café en alle gasten die we mogen ontvangen. Daarbij hoort achtergrondgeluid en het klopt dat dit gister niet perfect was en daar werken we aan", aldus een woordvoerder van RTL.

Op sociale media klaagden kijkers maandag over de akoestiek van het Parijse café waarvandaan het programma wordt uitgezonden. Onder meer het "geroezemoes" van cafébezoekers op de achtergrond werd als te luid ervaren. Het leidde af van de gesprekken aan tafel, werd geschreven.

"Wat een takkeherrie", zo schreef een kijker op X. Iemand anders reageerde op het geluid met: "Niet te volgen met deze akoestiek en achtergrondgeluiden."

Zie hieronder een greep uit de reacties op X:

In de eerste aflevering waren onder anderen presentator Frank Evenblij, olympisch schaatskampioen Irene Schouten en wereldkampioen handbal Tess Lieder-Wester te gast.

Plannen

Op Instagram liet Humberto zich onlangs uit over zijn toekomstplannen. De presentator zit namelijk niet stil en heeft grootse plannen: "Voor de komende jaren blijf ik de talkshow doen, de Champions League gaat naar Ziggo, Radio 1 blijf ik elke vrijdag doen en bij RTL zijn we ook bezig met een aantal nieuwe formats, Parijs deze zomer. Podcasts komen er ook weer aan. 1 al opgenomen, 1 vanaf volgende week op te nemen en nog 1 staat in de steigers. Kortom: ik zal me de komende tijd niet snel vervelen."

Zie meer over zijn werkzaamheden in de video hieronder...

Mooie stap voor Humberto Tan
4:17
Mooie stap voor Humberto Tan

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.