Terug

Volg Shownieuws

Humberto Tan reageert op kritiek over nieuwe talkshow

Nieuws

24 juli 2024, 10:28

De talkshow van Humberto Tan, Humberto à Paris (zie video), is net van start gegaan. Alleen ging de eerste aflevering niet helemaal als gepland, Humberto reageert tijdens de tweede aflevering op de klachten van kijkers.

De aflevering begon dinsdagavond met een filmpje waarin de presentator samen met Frank Evenblij op een terras terugblikt op de avond ervoor. Humberto zegt dat hij geen last had van geluiden in het café waar de show wordt opgenomen, waarna iemand het café uitloopt met een rammelende bak vol bestek waardoor het gesprek slecht verstaanbaar is.

Op sociale media klaagden kijkers maandag over de achtergrondgeluiden in het café die volgens hen afleidden van de gesprekken aan tafel. RTL erkende dat het geluid "niet perfect" was en een woordvoerster zei dat eraan werd gewerkt.

Humberto maakte dinsdagavond ook bij de aankondiging van zijn gasten een grap over het geluid. "Allemaal goed te verstaan, hoop ik."

Plannen

Op Instagram liet Humberto zich onlangs uit over zijn toekomstplannen. De presentator zit namelijk niet stil en heeft grootse plannen: "Voor de komende jaren blijf ik de talkshow doen, de Champions League gaat naar Ziggo, Radio 1 blijf ik elke vrijdag doen en bij RTL zijn we ook bezig met een aantal nieuwe formats, Parijs deze zomer. Podcasts komen er ook weer aan. 1 al opgenomen, 1 vanaf volgende week op te nemen en nog 1 staat in de steigers. Kortom: ik zal me de komende tijd niet snel vervelen."

Zie meer over zijn werkzaamheden in de video hieronder...

Mooie stap voor Humberto Tan
4:17
Mooie stap voor Humberto Tan

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.