Terug

Volg Shownieuws

'Huwelijksdrama' voor Dirk Zeelenberg

Nieuws

15 juli 2023, 13:52

Vrijdag was het zover: Caroline Lamers en Marijke de Veer traden in het huwelijksbootje... En niemand minder dan trouwambtenaar Dirk Zeelenberg was er om hun liefde te bezegelen, al liep de ceremonie wat anders dan gehoopt. Zie video bovenaan de pagina.

Zo gaven de twee in kasteel Tongelaar het ja-woord zonder trouwringen. Die vlogen helaas kort daarvoor weg in een ballon..... Het gewichtje dat de ballon op de grond had moeten houden, was per ongeluk losgeraakt.

Dirk Zeelenberg

Zo vertelt Dirk Zeelenberg aan het AD: "De ballon ging razendsnel de lucht in.... Het had ook geen zin om er in een auto achteraan te gaan, of zo. Het ding was binnen de kortste keren verdwenen."

De ceremonie moest even worden stilgelegd, omdat verschillende kleine kinderen die aanwezig waren, in alle staten waren. Zo zegt Dirk hierover: "Die moesten echt worden gerustgesteld en moesten ook even weg. Daarna zijn we verder gegaan. Het was heel wonderlijk om het zonder ringceremonie af te maken. Mijn 'en nu verklaar ik jullie vrouw en vrouw' kwam opeens wat sneller." Uiteindelijk vatten de vrouwen het goed op en werd er veel gelachen.

Oproep

Helaas zijn de ringen nog niet teruggevonden. Dus doen de dames een oproep (zie video bovenaan) op Instagram. Dus mocht iemand de ringen en een zilver-roze meisjesring zien, dan kunnen ze Dirk een berichtje sturen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.