Terug

Volg Shownieuws

Intens verdrietige dag voor Wibi Soerjadi

Intens verdrietige dag voor Wibi Soerjadi

Nieuws

31 juli 2021, 18:48

Het is een verdrietige voor Wibi Soerjadi. De pianist die dit jaar 40 jaar in het vak zit, ziet vandaag zijn concerten in het water vallen...

Letterlijk, want zijn geplande shows van dit weekend gaan niet door vanwege het regenachtige weer. "De Tuinconcerten van dit weekend (31 juli/ 1 augustus) worden helaas ivm het slechte weer verplaatst", schrijft Wibi met pijn in het hart op Instagram.

Een grote klap voor de artiest. De Tuinconcerten zijn namelijk al meerdere malen gecanceld door de coronamaatregelen. "Alles stond klaar en had er me heel erg op verheugd... Hopelijk tot gauw op een ander Tuinconcert."

Wibi is te emotioneel om te reageren bij Shownieuws. Niet heel gek, want vandaag is het ook nog eens de sterfdag van zijn moeder die in 2019 overleed. Op social media deelt hij een mooie foto van haar.

Inbraak

De pianist heeft nog steeds last van de inbraak die vorig jaar maart in zijn huis plaatsvond. In de video hieronder liet Wibi weten dat hij 's nachts nog steeds wakker schrikt. "Het is een heel naar idee dat er mensen in je huis zijn geweest. Als je in de nacht wat hoort, dan ga je toch weer door je huis dwalen en rondkijken."

Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie liet onlangs aan Shownieuws weten dat er een beslissing is genomen in de zaak, en dat het onderzoek is afgerond. Het OM kan nog niet bekendmaken wat de uitkomst is van de beslissing, omdat nog niet alle betrokkenen in de zaak zijn geïnformeerd.

Wibi Soerjadi nog steeds last van inbraak
0:26
Wibi Soerjadi nog steeds last van inbraak

Bron foto: Instagram / Wibi Soerjadi

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.