Terug

Volg Shownieuws

John van den Heuvel keert na maanden terug in RTL Boulevard

Nieuws

30 aug 2021, 19:59

John van den Heuvel was maandagavond voor het eerst in maanden weer te zien in RTL Boulevard. De misdaadverslaggever liet weten "heel blij te zijn" dat hij weer in de studio zat om zijn commentaar te geven.

De journalist liet eerder deze maand op Instagram al doorschemeren dat hij overwoog weer terug te keren aan de desk. Hij was niet meer fysiek aanwezig geweest nadat zijn collega Peter R. de Vries werd doodgeschoten na de uitzending. Eerder was Van den Heuvel in 2018 ook maanden afwezig in het programma omdat hij zelf bedreigd werd.

"Na een zomerperiode van verdriet, rouw, rust, bezinning en herpakken weer de focus op werk", schreef hij anderhalve week geleden. "Ik schuif dan ook weer aan bij RTL Boulevard. Dat is moeilijk met het besef dat Peter nooit meer aan de desk zal staan en we vanwege dreiging moesten uitwijken naar een andere studio. Maar we gaan door met ons werk, precies zoals Peter dat ook zou willen en doen."

Boulevard zendt sinds de aanslag op Peter R. de Vries niet meer uit vanuit de studio aan het Leidseplein in Amsterdam.

Van den Heuvel was zondagavond voor het eerst weer te zien op televisie sinds de aanslag op zijn collega. Hij schoof aan bij de uitzending van Jinek, die geheel in het teken stond van Peter R. de Vries. Hierin was John erg openhartig over de onuitgesproken ruzie met Peter. "Dat is niet meer goed gekomen. En dat vind ik wel buitengewoon verdrietig", zo is in het fragment bovenaan de pagina te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.