Terug

Volg Shownieuws

K3 komt met groot nieuws

Nieuws

15 juli 2024, 10:56

K3 komt met een nieuwe film: Het Lied van de Zeemeermin. De achtste speelfilm rond de populaire meidengroep, die vorig jaar haar 25-jarig jubileum vierde (zie video), zal begin 2025 in de bioscopen te zien zijn. Het is de eerste film waarin Hanne Verbruggen, Julia Boschman en Marthe DePillecyn, de drie huidige leden van K3, samen te zien zijn.

In de film zijn Hanne, Marthe en Julia op vakantie in het kustdorpje Porto Sirento. Maar hun vakantie komt plots helemaal op zijn kop te staan, wanneer de meisjes door een mysterieuze betovering veranderen in zeemeerminnen. Tot overmaat van ramp ziet de bevolking de bijzondere wezens als monsters. Een race tegen de klok begint om de betovering te verbreken.

De release van de film gaat gepaard met de lancering van een nieuw album, dat eind november uitkomt. De opnames van Het Lied van de Zeemeermin vinden deze zomer plaats.

Act gaat mis

Eerder was het nog flink schrikken voor K3 en hun fans. Tijdens een act ging het behoorlijk mis toen zangeres Julia de lucht in werd gegooid en ze niet goed werd opgevangen door de dansers. De beelden zijn hieronder te zien.

K3-act gaat helemaal mis
0:22
K3-act gaat helemaal mis

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.