Terug

Volg Shownieuws

'K3-Marthe in het geheim getrouwd'

Nieuws

2 mei 2022, 10:25

Marthe De Pillecyn, zangeres van K3, zou zaterdag in het geheim getrouwd zijn met haar vriend Sinerjey Meyfroodt. Dit meldt Het Laatste Nieuws.

Op de bruiloft zouden ongeveer 50 gasten zijn geweest. En om te voorkomen dat het huwelijk zou uitlekken, zou iedereen hun mobiele telefoon hebben moeten inleveren.

Sinerjey is choreograaf en werkt net als Marthe ook bij Studio 100. De twee zijn sinds 2019 samen. Daarvoor had de K3-zangeres een relatie met Viktor Verhulst, de zoon van Studio 100-baas Gert Verhulst.

Shownieuws heeft om een bevestiging gevraagd, maar het management wil het huwelijksnieuws noch bevestigen noch ontkennen. 

Marthe en Hanne hebben sinds een halfjaar een nieuwe K3-collega: Julia. Zij heeft de plaats ingenomen van Klaasje, die besloot om uit de groep te stappen. Julia won in november het televisieprogramma K2 zoekt K3 en voegde zich toen bij K3.

Eerste reactie nieuw K3-lid Julia
3:15
Eerste reactie nieuw K3-lid Julia

(foto: Instagram Sinerjey Meyfroodt)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.