Terug

Volg Shownieuws

K3-Marthe woest na uitlekken huwelijk

Nieuws

11 mei 2022, 19:30

K3'tje Marthe de Pillecyn voelt zich allesbehalve zo oya lélé. Ze vindt het 'heel erg' dat onlangs alle details van haar trouwerij (zie video) naar buiten lekten, zo vertelt ze boos aan Het Laatste Nieuws.

De grote dag met haar inmiddels man Sinery had geheim moeten blijven. "Ik vind zoiets heel privé", laat ze weten aan de Vlaamse krant. "Net als het huwelijk op zich. We wilden alles voor ons en onze familie houden. Je wil die dag bezig zijn met elkaar. Niet met pers en foto's."

Op de bruiloft zouden ongeveer 50 gasten zijn geweest, En om te voorkomen dat het huwelijk zou uitlekken, zou iedereen hun mobiele telefoon hebben moeten inleveren.

Alleen blijken de voorzorgsmaatregelen weinig zin te hebben gehad. "Dat vind ik heel erg. Ik heb niet eens de tijd gehad om het nieuws zelf aan mensen te kunnen vertellen en dat vind ik echt heel erg jammer."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.