Terug

Volg Shownieuws

Voormalig K3-zangeres Karen Damen komt met eigen show

Nieuws

17 mrt 2023, 17:33

Karen Damen, een van de oorspronkelijke zangeressen van K3, gaat een onewomanshow maken. Deze voorstelling, die als titel De Eerste Keer, heeft gekregen, zal 13 december te zien zijn in de Arenbergschouwburg in Antwerpen. Voorlopig is de show maar één keer te zien. De kaartverkoop is vrijdag van start gegaan.

In de voorstelling reflecteert Damen op haar eerste keren: van de eerste keer dat zij naar school ging via de eerste keer seks tot de eerste keer dat zij met K3 op het podium stond. Damen gaat ook zingen, maar zal in de show geen liedjes van K3 vertolken, meldde zij in Belgische media. De drie zangeressen van het eerste uur hebben ooit afgesproken dat nooit alleen te doen.

Damen maakte tussen 1998 en 2016 deel uit van de populaire Vlaamse formatie. Sindsdien is zij vooral bekend van haar optredens in televisieprogramma's en talkshows. Zo deed zij recent mee aan de Belgische versie van The Masked Singer. In 2018 gaf de zangeres wel voor het eerst een soloconcert.

Eerder vertelde Karen openlijk over het moederschap.... Zie alles wat ze daarover te zeggen heeft in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.