Terug

Volg Shownieuws

Kanye West begraaft kleipop Pete Davidson 'levend' in videoclip

Kanye West begraaft kleipop Pete Davidson 'levend' in videoclip

Nieuws

3 mrt 2022, 08:05

Kanye West heeft weer uitgehaald naar Pete Davidson, de nieuwe liefde van zijn ex-vrouw Kim Kardashian. In een animatievideo met kleipoppetjes van zijn onlangs verschenen single Eazy is te zien hoe de comedian 'levend' wordt begraven.

In de lugubere video wordt Davidson ontvoerd, vastgebonden en levend in een doodskist gelegd. Ook in de songtekst wordt de comedian, bekend van sketchshow Saturday Night Live, genoemd. "God heeft me gered na mijn auto-ongeluk zodat ik Pete Davidson in elkaar kon slaan", rapt West, verwijzend naar het ongeluk in 2002 dat hem bijna fataal werd.

Bedreigingen

Het is de zoveelste keer dat de rapper, die tegenwoordig beter bekend is als Ye, tekeergaat tegen Davidson. West plaatste talloze boze berichten en bedreigingen aan het adres van de komiek op sociale media, maar verwijderde alle posts later weer.

De videoclip van Eazy verscheen woensdag, op de dag dat de rechter Kardashian op haar eigen verzoek officieel single verklaarde. De realityster vroeg een jaar geleden een scheiding aan na een huwelijk van bijna zeven jaar. West heeft sindsdien meermaals gezegd dat hij haar terug wil. Ze hebben samen vier kinderen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.