Terug

Volg Shownieuws

Kijkers gaan los op Twitter om derde aflevering van Het Perfecte Plaatje

Kijkers gaan los op Twitter om derde aflevering van Het Perfecte Plaatje

Nieuws

28 okt 2022, 13:29

In de derde aflevering van Het Perfecte Plaatje, was het weer tijd voor de favoriete opdracht van vele kijkers: De naaktshoot.....

Dit jaar ging deze iconische fotoshoot iets anders in zijn werk, en daar waren de kijkers het niet allemaal mee eens. Ook waren de meningen van Twitterend Nederland nogal verdeeld over de uiteindelijke uitslag.

Geraldine

Waar de eerste foto opdracht nog niet om 'naakt' draait, maar om 'stilte'. Weet Geraldine Kemper het voor elkaar te krijgen om te belanden op een naaktstrand. "Oh, dit is het naaktstrand", zegt de presentatrice verwonderd als ze doorheeft wat er aan de hand is. "Kunnen we hier dan wel met de camera langs?"

Verdeelde meningen

Veel kijkers vonden vooral het gekozen thema voor de naaktshoot 'erg bijzonder'. De foto's moesten namelijk gemaakt worden aan de hand van een thema.

Al het naakt leverde Geraldine in de derde aflevering in ieder geval wel twee mooie cijfers op, waarmee ze derde werd in het weekklassement. Maik de Boer ging er met de winst vandoor, en helaas moest Bente Fokkens naar huis.... Zie bovenaan de pagina, William Rutten over Het Perfecte Plaatje.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.