Terug

Volg Shownieuws

Kim Kardashian schrapt achternaam West van haar socials

Kim Kardashian schrapt achternaam West van haar socials

Nieuws

4 mrt 2022, 13:09

De scheiding van Kim Kardashian en Kanye West is nu ook op sociale media definitief. De realityster heeft een paar dagen nadat de rechter bepaalde dat zij weer officieel alleenstaand is, de achternaam West verwijderd op haar accounts op Twitter en Instagram.

De naam West is nog wel terug te zien in haar parfumlijn. Die heet nog altijd KKW Fragrance, naar haar eerdere initialen. Vorig jaar kondigde Kardashian grote veranderingen aan bij KKW Beauty. Fans speculeerden toen dat ze de W uit haar merknaam wilde verwijderen, omdat ze ging scheiden van Kanye West. Ze liet destijds weten dat de site van haar cosmeticawerk op 1 augustus offline ging, en nog altijd is de site niet in de lucht.

Scheiding

Kardashian vroeg de scheiding met West in februari 2021 aan. Met de uitspraak van de rechter woensdag is deze rond. Het stel was zes jaar getrouwd en heeft vier kinderen: dochters North (8) en Chicago (3) en zoons Saint (5) en Psalm (2). Inmiddels heeft de 41-jarige Kim het al een paar maanden gezellig met komiek Pete Davidson.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.