Terug

Volg Shownieuws

Kopen Zonder Kijken-stel overweldigd door nieuwe woning

Kopen Zonder Kijken-stel overweldigd door nieuwe woning

Nieuws

21 sep 2021, 10:24

Maandagavond was het stel Lumanda en Marloes te zien in het populaire programma Kopen Zonder Kijken. Ze wonen samen met hun hondje in een schattig, maar helaas te klein huisje op Urk. Zal het Martijn en zijn team lukken om een geschikt huis voor ze te vinden.

De twee zijn opzoek naar een huis in Almere, maar door de oververhitte woningmarkt is het natuurlijk niet makkelijk om een geschikt huis daar te vinden. "Almere is echt heel erg populair op dit moment", zo laat makelaar Alex van Keulen weten. "Er wordt rustig 60.000 tot 80.000 euro overboden.'' 

Na vier maanden heeft het Kopen Zonder Kijken-team eindelijk een geschikte woning gevonden, en daar zijn de dames natuurlijk meer dan blij mee. Eenmaal bij het huis aangekomen is Lumanda nog niet helemaal tot over haar oren verliefd, en twijfelt eraan of dit wel het huis voor haar is: "Het is wel erg zwart/wit allemaal. Ik mis de gezelligheid", zo laat ze weten.

Na een flinke verbouwing komt het stel weer terug bij hun toekomstige huis en zijn ze meer dan tevreden over het resultaat. "Wat gaaf! Ik weet niet wat ik moet zeggen", zegt Lumanda vol verbazing. "Dit is echt helemaal ons", vult Marloes aan. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.