Terug

Volg Shownieuws

Lars Veldwijk weer herenigd met dochter Zara-Lizzy

Nieuws

3 okt 2021, 22:36

Fijn nieuws voor voetballer Lars Veldwijk: hij is weer herenigd met zijn dochtertje. In de lieve video bovenaan deze pagina zie je het weerzien. "Papa!" zegt Zara-Lizzy terwijl ze naar haar vader toe rent.

Lars voetbalt momenteel in Zuid-Korea waardoor hij zijn kinderen soms een langere tijd moet missen. Eerder dit jaar werd hij ook opgenomen in het ziekenhuis. In zijn Instagram Stories liet de ex van Monica Geuze toen weten: "Bedankt voor alle lieve berichtjes. Sinds maandagochtend ben ik opgenomen en het heeft niks met corona of m'n knie te maken!" Hij vervolgt: "Wel lig ik nog in het ziekenhuis en zijn er wat onderzoeken gaande! Ik heb zoveel berichtjes gehad maar ben niet in staat om veel op m'n telefoon te zitten, dus wil ik bij deze iedereen bedanken", sluit hij af. In een ander filmpje is te zien hoe Lars in een ziekenhuisbed ligt, met zijn arm aangesloten aan een infuus.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.