Terug

Volg Shownieuws

Louisa en Rowan zetten de boel op stelten in Frankrijk

Nieuws

2 aug 2023, 20:44

Louisa en Rowan gaan samen wel een heel bijzonder avontuur aan. De twee vertrekken namelijk samen naar Zuid-Frankrijk om daar een camping te runnen. In de video vertellen Louisa en Rowan uitgebreid over dit gigantische avontuur...

Hoewel Louisa en Rowan afgelopen jaar nog proefden van het chique Gooische bestaan in Louisa & Rowan: op z’n Gooisch, zoeken de twee het dit keer verder van huis. Geen luxe en hard werken, dat is wat Louisa en Rowan dit keer te wachten staat.

"Een eigen camping runnen betekent: schoonmaken, onderhoud, interactie met volwassenen en kinderen", vertelt Rowan enthousiast, terwijl Louisa ernaast zit. Het is nog maar de vraag hoe soepel dit gaat verlopen, aangezien Louisa nogal een luxepoes is. In ieder geval kunnen de twee poetsen als geen ander. Louise en Rowan hebben in het verleden namelijk een 'poetsprogramma' gehad.

Fans van Louisa en Rowan kunnen opgelucht ademhalen, want alles wordt vastgelegd op beeld. Louisa & Rowan: Op De Camping! zal vanaf donderdag 17 augustus te zien zijn bij TLC en is vanaf dan wekelijks vooruit te kijken bij discovery+. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.