Terug

Volg Shownieuws

Management André reageert: 'André zal haar altijd steunen!'

Nieuws

13 sep 2021, 23:22

Sinds haar relatie met André Hazes staat Sarah van Soelen behoorlijk in de schijnwerpers. Op dit moment zit de influencer dan ook in Spanje om te leren omgaan met de mediastorm die op haar afkomt en die nog altijd verder raast.

Yvonne Coldeweijer beweerde maandagmiddag op haar Instagram Stories dat Sarah vertrokken zou zijn naar een afkickkliniek. André was woest en haalde uit naar Yvonne. "Yvonne, ik vind alles prima wat je schrijft. En dat je mij aanpakt moet je lekker zelf weten, maar wat je nu doet kan echt niet," begint hij zijn verhaal.

"Dat meisje is 1,5 jaar clean en dat is een hele zware tijd voor haar geweest," gaat hij verder. "Hierin ga je echt te ver."

Tot slot wil hij dat Yvonne het bericht van haar Stories afhaalt: "Ik vraag je vriendelijk dit eraf te halen en één keer in je leven gewoon gezond verstand te gebruiken."

Reactie

Het management van André Hazes reageert ook op de situatie: "Je moet sterk in je schoenen staan om in deze tijd overeind te blijven en als mensen een mening over je hebben... Zeker als je er niet voor gekozen hebt. André zal haar altijd steunen!"

Sarah werd afgelopen week in haar eentje gespot op het vliegveld zoals te zien is in bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.