Terug

Volg Shownieuws

Marc van der Linden neemt na 16 jaar afscheid van tijdschrift Royalty

Marc van der Linden neemt na 16 jaar afscheid van tijdschrift Royalty

Nieuws

26 mei 2023, 14:22

Marc van der Linden is na zestien jaar weg bij het tijdschrift Royalty, waarvan hij sinds de oprichting in 2007 hoofdredacteur was. Uitgever Audax Publishing maakte dat nieuws eerder deze week bekend in een interne brief, die in handen is van het ANP.

In de brief van 24 mei is te lezen dat Van der Linden en Audax Publishing "afscheid van elkaar hebben genomen". De productie van het maandblad wordt met het huidige redactieteam voortgezet. Marc van der Linden en Audax Publishing willen desgevraagd niet reageren.

De 53-jarige koningshuisverslaggever maakte in december, een maand nadat hij werd getroffen door een herseninfarct, bekend na vijfhonderd edities te stoppen met zijn column in MAX Magazine. Op 1 februari vorig jaar werd bekend dat hij stopte bij RTL Boulevard, waar hij jarenlang te zien was als royaltykenner.

In de uitzending van Shownieuws zie je het laatste nieuws over binnenlandse- en buitenlandse sterren. Bovenaan is de uitzending van donderdag 25 mei te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.