Terug

Volg Shownieuws

Martijn Krabbé reageert op ophef rond Kopen Zonder Kijken

Martijn Krabbé reageert op ophef rond Kopen Zonder Kijken

Nieuws

12 okt 2021, 14:35

Martijn Krabbé heeft gereageerd op de ophef die maandagavond ontstond rondom zijn programma Kopen Zonder Kijken. Zonder duidelijke reden werd maandagavond een herhaling uitgezonden, waardoor er veel verwarring ontstond bij de kijkers thuis.

Fans van het populaire programma kwamen maandagavond van een koude kermis thuis toen er plots een herhaling te zien was. Martijn legt nu uit waarom dit het geval was. Volgens de RTL-presentator had het te maken met de wedstrijd van het Nederlands elftal.

"Inderdaad herhaling mensen. Ik denk dat RTL het niet aandurfde kostbare nieuwe afleveringen weg te spelen tegenover het Nederlandse elftal. En ze hebben gelijk! (Ik had het overigens fluitend aangedurft...) Maar het was wel een van de leukste van vorig seizoen! Volgende week krakend vers en gers!", aldus Krabbé op Twitter.

'Deceptie'

Op Twitter barstte het maandagavond flink los nadat Kopen Zonder Kijken-kijkers erachter kwamen dat ze naar een herhaling zaten te kijken. Hieronder is een greep uit de boze tweets te lezen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.