Terug

Volg Shownieuws

Memorabel moment voor Monica Geuze en dochtertje

Nieuws

29 jan 2023, 22:12

Een memorabel moment zondag voor Monica Geuze en haar dochtertje Zara-Lizzy (4). Op sociale media laat de influencer weten dat haar dochter met een vriendje op dat is, en dat zij mee mag.

"Wanneer je 4-jarige dochter haar eerste date heeft en je nog mee mag", aldus Geuze bij een kiekje in haar Instagram Stories. Te zien is dat ze met z'n drieën in de bioscoop zitten. Ze zijn voorzien van appelsap en popcorn.

Schrikbarende onthulling

Monica Geuze heeft in haar laatste vlog een schrikbarende onthulling gedaan. "End of an era", noemt de YouTuber haar nieuwste video dan ook. Na 8,5 jaar stopt Monica volledig het filmen van haar dagelijkse leven. In dezelfde video maakt Monica ook bekend dat zij en haar vriend Robbert Kroese, met wie ze sinds 2021 samenwoonde, uit elkaar zijn. Bekijk de video bovenaan de pagina voor de beelden uit de vlog.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.