Terug

Volg Shownieuws

Moeder Sonja Bakker komt met verhaal over heftig familiedrama

Nieuws

21 mei 2024, 22:41

Sonja Bakker leidt tegenwoordig een rustig bestaan op het zonnige eiland Ibiza. Achter de schermen speelt zich echter een groot drama af: al vier jaar heeft Sonja geen contact meer met haar moeder. Deze pijnlijke situatie heeft haar moeder nu in een boek beschreven, waarin ze haar moeilijke leven en de pijn van de breuk met haar dochter onthult (zie video)...

In het boek legt Sonja's moeder uit hoe ze door haar eigen dochter is verstoten en hoe diep dit haar heeft geraakt. De onthullingen werpen een nieuw licht op de complexe en pijnlijke familiedynamiek die zich achter de schermen afspeelt.

Ingrijpend

De moeder van Sonja vertelt aan Shownieuws dat het een aangrijpend proces is: "Het is heel spannend, want tijdens het schrijfproces ga je weer door die pijn heen. En het is nu ook weer spannend, want ik laat het nu zien aan de buitenwereld."

Reactie Sonja

De vraag die velen bezighoudt, is of Sonja heeft gereageerd op het boek van haar moeder. Helaas is Sonja niet bereikbaar voor commentaar. Ze woont sinds ongeveer twee jaar fulltime op Ibiza. Ze heeft zich op Ibiza vol overgave gestort op haar nieuwe hobby, fotografie.

Zie meer hierover in de video hieronder...

Moeder Sonja Bakker open over pijnlijke breuk
5:34
Moeder Sonja Bakker open over pijnlijke breuk

Plagiaat

Sonja heeft na beschuldigingen van plagiaat in Nederland een "rottijd" achter de rug. De dieetgoeroe vertrok daarom definitief naar Ibiza, vertelde ze eerder in de Beau Monde.

Meerdere diëtisten en foodbloggers beschuldigden haar van plagiaat. "Vier recepten waren niet goed gegaan en dat hebben we meteen gecorrigeerd. Maar het ging maar door en door... En ik was te moe om terug te vechten. Alles wat ik deed of zei, was slecht, mijn kop moest rollen", blikte ze terug.

Ze besloot haar werk voor onbepaalde tijd neer te leggen en naar Ibiza te vertrekken. "Ik hoef het ook allemaal niet meer te doen, hè. Ik heb vijf miljoen boeken verkocht, ik hoef niet meer te werken. Als het zo moet, met alle drama, dan liever niet."

Sonja Bakker reageert op de onstuimige tijd
2:04
Sonja Bakker reageert op de onstuimige tijd

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.